FLSmidth kunde vil bygge tre nye fabrikker i 2013

Den vietnametiske cement fabrik Thang Long.

Den vietnamesiske cement fabrik Thang Long.

Den indonesiske cement gigant Semen Gresik, der ofte benytter FLSmidth som leverandør, vil bygge cement fabrik i Myanmar og leder efter lokale partnere i Myanmar for en joint venture, oplyste Semen Gresiks president director Dwi Soetjipto i dag tirsdag.

Semen Gresik vil også bygge to nye fabrikker i Indonesien i 2013. Begge fabrikker skal have en kapacitet på 2,5 millioner ton årligt. Fabrikkerne bliver placeret i Rembang øst Java og Padang vest Sumatra.

Semen Gresik vil også udvide deres Vietnamesiske produktion. I november 2012 købte Semen Gresik den Vietnamesiske cementproducent Thang Long Cement

”Thang Long producerede 1,3 million ton i 2012. I 2013 forventer vi at producere 2,3 ton i Vietnam. I hele koncernen forventer vi en produktion på 28,3 ton i 2013,” udtaler Dwi Soetjipto til Jakarta Post.

Semen Gresiks aktier var blandt vinderne på den Indonesiske børs i 2012 med en stigning på 38 procent.

,

No comments yet.

Skriv et svar